Fersk film av flott funn

lørdag, 26. september, 2009
av Per S

«Media»

Her forrige dagen skrev jeg om det flotte funnet av en brosje i England. Brosjen stammet trolig fra en kongelig grav.

Den historien kom plutselig veldig mye nærmere meg morgenen etter. Da stod min gamle gode venn, kollega og jaktkamerat Gary Brun på døra. Han stod utenfor døra da, ikke oppå, og ringte på. Han kom rett fra England, hadde vært til stede da brosjen ble funnet og i tillegg filmet det hele.

Rart det der med Gary. Han er alltid på rett sted til riktig tid. Blir det gjort et fantastisk funn, så ern der.  Har jeg lagd meg noe  ekstra godt å spise, så er der også.

Uansett, Gary eier nettstedet MLOtv som er fullt av metallsøkerfilmer. For noen minutter siden sendte han meg den nyeste fra brosjefunnet i England. Se den her og nyt.P3190221


Legg igjen en kommentar

Siste fra torget

Gavetips

Nyeste video fra Metallsøkerposten

Metallsøkerposten går til filmen