Morgenstund

tirsdag, 8. april, 2008
av Per S

Har aldri vært spesielt stor tilhenger av tidlige morgenstunder. Har stort sett vist min avsky med å sove rett igjennom dem. Men i det siste har jeg stadig oftere begynt å våkne tidlig. Vet ikke om det her med alderen å gjøre, men ser ikke bort fra det.
I dag våknet jeg uforskammet tidlig. Da det finnes grenser på hvor mange kopper kaffe jeg kan drikke (eller gjør det det) . Og da solen samtidig skinte på vinduet og fortalte meg at dette var starten på en sansynligvis deilig dag, dro jeg opp turtallet på hjernen (den var jo allerede tanket på høyoktan kaffe så den var turtallsvillig). Fant fort ut at en halvtimes jakt, før dagens øvrige gjøremål, passet perfekt inn i timeplanen.
Selv om solen hadde prøvd seg på en spøk, det var nemlig skrapeisavvinduettemperatur ute, ble det en fin tur til et lite favorittsted i nærheten.
Halvtimen var vellykket, litt mynt og et nydelig lite halskjede i edelt metall. Rett og slett en perfekt start på dagen.

Tags: , ,

Legg igjen en kommentar

Siste fra torget

Gavetips

Nyeste video fra Metallsøkerposten

Metallsøkerposten går til filmen