Litt forandring i helgens planer

fredag, 11. april, 2008
av Per S

I dag hadde jeg en avtale, så jeg startet bilen og satte kurs i retning av de østfoldske villmarker. Fin dag med liten trafikk. Satte på radioen og koste meg i det fine vårværet.

Etter å ha passert en elg, som var opptatt med et måltid midt ute på et jorde, begynte jeg på en nedoverbakke. U2 hadde akkurat startet på en ny låt, bare forstyrret av små smell fra esosanlegget på bilen, som atter en gang minnet meg på at jeg må se å få justert tenninga snart(på bilen da). Det var da jeg så skiltet med bilde av mannen med den rare kroppen.

Midt i bakken sto det, skiltet med bilde av mannen med den rare kroppen. Har vel noe pæreformet kropp selv, men denne mannen har bare to bølgete linjer til kropp.

Og det må være verre.

Er ikke helt sikker på hva dette skiltet betyr, men har erfart at det alltid er en badeplass i nærheten av dem. Så også i dag. Ikke bare var det en badeplass der, men en jeg ikke hadde søkt på før.

Hadde vel strengt tatt ikke tid, men bevilget meg et ti minutters testsøk i vitenskapens navn.

For en strand. På 10 minutter plukket jeg opp syv mynter, verdi syvogtyvekroner og femti øre, på et ørlite område.

En ting er sikkert. Deler av helgens, jobbe i hagen planer, blir nok byttet ut med et nytt besøk på stranden ved skiltet med bilde av mannen med den rare kroppen.


Tags: , , ,

Legg igjen en kommentar

Siste fra torget

Gavetips

Nyeste video fra Metallsøkerposten

Metallsøkerposten går til filmen